ویژگی های مایکروفر الجی

on .

ويژگی های مايکروويو

مايکروويو دارای يک تيوب خلاء بنام مگنترون است که از خود موجی الکتريکی به قدرت MHZ 2450 ساطع می کند.

خصوصيات مايکروويو :
1.هنگامی که اشعه مايکرو به سطح فلزی برخورد کند تغيير جهت داده و از سطح فلزی عبور نخواهد کرد.
2.از سطوحی چون کاغذ، شيشه، سراميک پلاستيک عبور می کند.
3.اگر به غذا برخورد نمايد مولکول های آب را تبخير کرده و غذا را داغ می نمايد..

طبخ مايکروويو (بطور معمولی)

با استفاده از انرژی مايکروويو به تنهايی، می توان غذا را با سرعت زيادو بدون تغيير رنگ بيرونی طبخ کرد. پخت بطور تقريبا مساوی توسط يک بشقاب گردان انجام می گيرد.قدرت اين طبخ توسط 11 مرحله متفاوت کنترل می گردد.

پخت گريل

اين يک شيوه طبخ با استفاده از گرمای هيتر گريل در قسمت بالای اجاق است.اين يک شيوه سنتی از طبخ است که بسيار سريع سطح غذا را قهوه ای و برشته می نمايد.دمای درون 180-22 درجه سانتيگراد تنظيم شده که برای طبخ اجاق گريلی بسيار مناسب می باشد.

طبخ با فن کانوکشن

شيوه ای برای طبخ غذا توسط فن کانوکشن تعبيه شده در بخش عقبی محفظه داخلی مايکروويو است.اين شيوه غذا را بطور مساوی قهوه ای رنگ و طبخ می نمايد.دمای درون محفظه بر حسب نوع و وزن غذا قابل کنترل می باشد.

پخت ترکيبی

با استفاده ترکيبی از کانوکشن، گريل و مايکرو می توان به پختی سريع به همراه تمامی خصوصيات هيتر ها دست يافت.

هیتر ذغالی

 برای ایجاد طعم خوب استفاده از گرمای خاص هیتر ذغالی بهترین گزینه است.

 

 Active convection

استفاده همزمان از هیتر گریل و فن کانوکشن زمان پخت را کاهش می دهد.

 cooking mode

استفاده از تکنولوژی هیتر ذغالی و اکتیو کانوکشن 6 دستور پخت متفاوت و بهترین کیفیت را ارئه می دهد.

 

خبرنامه

جهت ارائه مطالب جدید پست الکترونیک خود را وارد نمایید .